Firande av Stinisen & idag

Igår firade vi Stinisen som fyllde år i tisdags. Det var trevligt och trevåningstårtan som jag och hon gjorde blev inte så dum. 

Idag känner jag mig lite halvt sjuk. Har en förkylning som har satt sig i kroppen så jag känner mig jättetrött och har ont i halsen. Men förhoppningsvis blir det bättre snart! Just nu sitter jag och pluggar lite och sen ska jag på körlektion. Hoppas ni mår bra! Kramar 
Freeeedag

Det var så skönt att ta helg idag och på måndag är jag dessutom ledig så har långhelg. I helgen ska jag baka klart Stinas trevåningstårta, mysa med min pojkvän, plugga och lite så. Sen på måndag har jag bokat in en körlektion. Hopps ni mår bra! 
Stinas tolvårsdag

Idag fyller Stinsen 12år!! Kan knappt förstå att hon börjar bli så gammal. Minns ju nästan som igår när jag själv var 12år, cyklade med uppknäppt hjälm, skickade brev till Håkan och sminkade mig på tok för mycket haha. 

Igår påbörjade jag och Stina tårtbaket. Vi ska göra en trevåningstårta till i helgen. Bara att baka bottnarna tog tre timmar för man skulle göra fyra vaniljbottnar och två choklad och jag hade bara en liten form så jag fick återanvända den så fort den kom ut ur ugnen hela tiden haha. Men det var kul ändå! Hoppas ni mår bra. Kram 
Ledig

Idag har jag varit ledig från skolan för att gå riskettan på bilskolan med Jullan. Vilken tur att vi hade varandra för de tre timmarna var seega. Men ändå intressanta ibland. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra. Borde städa men får se hur det blir med det haha. Förresten igår så var jag hos tandläkaren och jag har inte långt kvar nu innan tandställningen äntligen ska bort. Känns så bra! Längtar nästan ihjäl mig. Hoppas ni har det bra. Kraaaam
Yesterday

Igår var jag hos morfar och hans fru och hjälpte de med datorn och sen fick jag elvakaffe och lunch. Var väldigt trevligt! Sen gick jag hem, läste ut min bok och hjälpte Stina spela Harry Potter. Det var så kul för hon vart så jävla arg när det inte gick som hon ville. På kvällen fick jag Jullan på besök. Vi eldade en massa, pratade ikapp och åt våra favoritchips. Behövligt, så mys! 
Hoppas ni har ett bra lov eller icke lov för er som jobbar. Kramar 


Trettondagen

Idag har jag hjälpt Tobbe med tvätt, städ och handling så vi har fått väldigt mycket gjort. Sen ska vi laga pannbiff med lök, gräddsås och mos. Gööttans! 

Igår var vi på bio och såg Ove. Vi båda har läst boken och det var så kul att filmen var lika bra som boken. Inte ofta det händer! Innan det jobbade jag mitt första pass på mitt nya jobb. Gick bra! Berättar mer om det en annan gång. Hoppas ni har det bra, kramar!  


Kollat på resor

Idag har jag kollat på resor inför sommaren. Vill ha något att se fram emot haha! Hittat ett fint ställe i Albanien som jag vill till. Hoppas på att Tobbe nappar bara! Både jag och han vill åka till ställen dit inte så många andra åker så tror det kommer passa oss bra. Dessutom är det jättebilligt och en lunch kostar ca 30-40kr och en öl runt 10kr. Perfekt ju!

 


Nyårsafton

Nyårsafton blev väldigt lyckad och jag kom inte hem förrän halv fem imorse. Tack alla medverkande för en toppenkväll, ni är bäst!