Ledig lördag

Hej på er!
Idag är det lördag och jag är ledig. Lite sliten från igår då jag gick i skolan och sen direkt efter det gick till Tiffanys och jobbade i 8.5h. Men det var trevligt! Mitt första jobbpass där, förut var jag ju där på praktik bara. Dock hade vi fullt igår och vi var bara 2 som jobbade men som tur var lyckades vi ringa efter lite hjälp så en till person kom in. Behövligt då vi till och med hade en sittning i vinkällaren. Det vart mycket att göra ändå men det var kul! Snart ska jag ta mig en dusch och sen promenera till mamma och pappa och äta gulaschsoppa<3 bästa. Sen ikväll ska jag och Tobbe göra tacogratäng. Varit sugen på det sen förra helgen haha så det ska bli gott. Förutom det blir det en slapp lördag för börjar jobba på alfies redan klockan 11 imorgon. Förresten Tobbe och jag var och såg fantastiska vidunder i onsdags och den var så bra. Stort tips! Det var väldigt mycket humor i filmen så alla i salongen typ skrattade halva filmen. Det var roligt! Hoppas ni har det braaa så hörs vi en annan dag. Kram!

Btw har jag berättat att jag åker till Gran Canaria i januari?? Pappa fyller 50år så mamma har hyrt ett jättemysigt hus där. Hoppas bara att Tobbe inte får avslag på sin ledighetsansökan för i så fall kommer jag känna mig lite ensam på semestern haha. Närå då kan Stina få dela rum med mig istället för att sova på soffan i vardagsrummet så det löser sig säkert. Men ändå. Nej nu måste jag duscha. Ha det!


Fullt upp

Höstlovet gick fort och nu har vi varit tillbaka i skolan i en vecka. Trevligt men oj vad mycket plugg. Jag som läser servering är mitt uppe i alkoholpolitikens historia och druvornas värld för tillfället. Men det är kul också haha. Idag är det lördag och jag ska baka lussebullar innan jag ska låna pappas bil och åka till Frimuralogen och jobba ikväll. Kommer ha fullt upp fram till jul så passar på nu när jag har några timmar innan jag måste iväg. Vi går snart ut på vår sista praktikperiod också så det innebär ju tis-fre kvälls praktik och även nån lördag. Förutom det kommer jag jobba nästan varje helg fram tills jul. Men det blir gött också! Ska försöka att ha en dag i veckan ledig i alla fall så jag får vila lite men vi får se! Måste ju hinna med köpa lite julklappar också haha. Hoppas ni har det bra så hörs vi! Bjussar på några bilder sen sist. Kram