Godmorgon!

Nu har jag precis vaknat. Så skönt med lov! Jag ska dock jobba lite mer än vanligt denna vecka men det gör mig inget för jag har alltid sovmorgon då med haha. Invigde lovet med att baka pizza med Job och Sanna och sen kom även Fanny det var trevligt. Känns som jag nästan bara jobbar och går i skolan. Måste börja ta vara på mina lediga dagar mer. I eftermiddag ska vi hem till Hanna för hon fyller år idag!! Kul!  Om ni undrar varför jag knappt bloggar längre så har det att göra med att jag inte lyckats blivit av med buggen och jag har ingen l skaffa en ny blogg. Så när tålamodet  finns så bloggar jag haha!! Hoppas ni mår bra nu ska jag göra kaffe. Kram! » Moa

Hamnade här när jag googlade på Thassos och mygg... Jag är känslig för grekiska mygg, vi ska till Thassos iår, köpte du medel på Apoteket i Thassos? trivdes ni bra för övrigt?
Hälsn Moa

Svar: Ja jag köpte en salva på Apoteket i Thassos som jag hade på betten och den var jättebra. Men jag skulle rekommendera att ni tar med myggadapter och myggspray så ni kan förebygga så mycket som möjligt. Vi trivdes annars jättebra på Thassos. Det var väldigt grönt och vackert vilket det sällan är på grekiska öar. Lätt ett ställe jag kan tänka mig att åka tillbaka till. Hoppas ni också kommer trivas!
Hälsningar Lisa
Lisa Nyman

2017-03-23 // 15:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback