Julafton!

Tänkte att nu när det är julafton och allt så borde jag bjuda på ett inlägg. Farmor & farfar , kusinerna och deras föräldrar kom igår kväll. Vi umgicks och hade det bra. Fast först var jag med mamma och Stina till stan. Var hos doktorn igen för blev allergisk mot mina mediciner. Så har fått nya nu. Idag vakna jag ovanligt tidigt, redan vid halv nio. Haha vid fyra kom tomten. Morfar hade fixat en tomte som var 85 år. Det hade man aldrig kunnat gissa att han var. För han prata på som bara den. Älskar julen. Tycker det är så kul att få ge bort saker som jag vet att den personen som får den kommer bli så glad av.
Fick :
  • Tv, fast det fick jag i förväg för ett tag sen.
  • 1960kr.
  • Smycken.
  • Smink.
  • Tv spel.
  • Parfym och krämer.
  • En bok.
  • Minnes kort till min kamera.
Är väldig nöjd med både min dag och mina julkappar! Blev helt förälskad i min ring som jag fick av mormor. ♥
Fast blev väldigt förvånad när jag fick tv spel av mamma och pappa för det hade jag inte önskat mig. Men blev glad iaf. Nu vet jag vad jag kommer hålla på med under jul.
Haha hur jag ser ut..
några bilder från idag.  Btw, om det är nån som skulle vilja hjälpa mig att fixa ny design så vore det jätte snällt för jag har glömt bort hur man lägger in den osv ;)

20 December 16.01

Hemma från vårdcentralen nu. Var där och kollade mina lungor för jag har haft så fruktansvärt jobbigt att andas på sista tiden, men nu vet jag varför. Nån förkylning har gjort att mina lungor inte fungerar som dom ska. Det har varit ännu värre när jag ska sova. Så nu har jag fått medicin som ska göra att det blir som vanligt igen. Någon stark host medicin och nässpray som jag ska ta i 10 dagar och har det inte blivit bättre inom en vecka så ska jag tillbaks dit och få ännu starkare medicin. Hoppas jag inte behöver det. Dom kolla tempern också och jag hade lite feber. Jag som redan har vart sjuk flera gånger nu i höst! Om jag blir sämre nu igen så blir det här min fjärde gång den här hösten.
Titta vilken söt bild jag hitta! ;)
Stina och våra två kusiner ♥

Haha! dålig humor..
mys kväll.

Har en mys kväll med familjen. Skönt att ha det ibland. Titta på film och lyssna på massa bra musik. Är fortfarande sjuk. Så det passade perfekt. Vi har precis tittat på en av mina favorit filmer.  Mysic and lyrics, en film som passar så bra vid den här årstiden tycker jag. Nu ska jag återgå till det jag höll på med. Ha det bra!

hemma.

hej på er!
Jag har gått och blivit sjuk. Skulle egentligen iväg på mitt utvecklingssamtal vid fyra idag. Men det visa sig att min mentor också är sjuk. Så det får bli nån annan dag. Jag som har zumba idag också kan jag inte gå på det :(
Hoppas verkligen på att bli bättre till söndag iaf så jag kan gå då. Fast troligtvis så kan jag nog inte det heller. Vad deprimerande. Men jag har haft en ganska fin morgon iaf, vaknade av att min stora syster sjöng så fint. Hon måste ha glömt att jag var hemma för hon hade sovmorgon. Sen tittar jag ut genom fönstret och då ser jag snön. Det är så fint med snö tycker jag. Fast nu är det ju dock 1 plusgrad så det kommer ju bara bli slask. Nu ska jag äta frukost, öppna mitt paket i min julkalender och bara mysa ner mig i soffan och ha det så bra som möjligt. Btw, beställt en klänning som kom igår. Som jag måste prova sen.

image description

Skolan

Lisa orkar inte blogga så jag bloggar åt henne. Nästa lektion har vi no, prov i ekologi. Har vi pluggat? Nej. Suttit vid skype hela natten? ja eller i alla fall havla. Så typiskt oss.  Men ni får ha en toppen dag!
Vi ses.
Vi se.

4 december 14.53

Ville bara säga tack till alla fina vänner som jag har. Har en ganska tuff period som pågår i mitt liv just nu och då är det så skönt att veta att dom finns här. Ska iväg på zumba vid halv 5 med Alma och hennes syster. Taggad! Mår så bra av det. Nu har jag ett jobbigt no prov som jag måste plugga till.  Alltså den där jävla no:n följer efter mig överallt. Hade ett no prov för ungefär två veckor sen och nu har jag ett igen. Ogilla. Men är väl bara att gilla läget. Blir inge bättre om jag skjuter upp det för då kommer det aldrig bli av. Hoppas ni mår bra. Efter jul eller på jullovet hoppas jag på att jag kommer börja blogga som vanligt igen. För då ska jag ta tag i det här!
puss ♥
Fint..