24 November 19.36

Nu är det exakt en månad kvar till jul. Bara en månad. Tiden har gått så fort. Just nu sitter jag här och lyssnar på julmusik och tänker på året som har vart. Om hur mycket bra saker jag har fått va med om. Det jag mår mest dåligt över är väl att jag knappt har tagit några bilder alls nu i höst. Eftersom det har krånglat så mycket med min kamera. Men får väl ta mycket bilder till vindern/våren istället.
Jag och Alma ska iaf iväg nån dag och köpa en filmrulle. För hon har en sån där kamera där bilderna kommer ut på direkten. Skitbra! Då kommer vi ha bilder att sätta upp i våra rum.  Har även precis kollat Sannas fina blogg på alla gamla bilder hon har lagt ut. Är så kul att se, även om  det var en del pinsama bilder.. 
På lördag drar jag och Alma på zumba maraton och jag är redan sjukt taggad! och imorgon är Emmie, jag och Alma barnvakt åt Stina så då blir det att baka pepparkakor, lyssna på jul musik och se lite filmer. Sen på söndag ska Alma, jag, Emmie, Fanny och dom andra i vår teater sjunga på teatern för att samla in pengar till en grej. Minns inte riktigt vad haha.  Så jag har redan nu planer för hela helgen.
Ni får ha det så jätte bra så hör jag av mig och ett tag igen!
Puss ♥


16 November 17.29

Hej på er alla igen!
Det har hänt mycket sen jag bloggade sist och lovar inte att bli akiv igen just nu heller. Det beror på att jag har tappat bort mitt minneskort till min kamera. Ja för först var det ju hos Fanny och sen tappade jag bort det. Smart tjej här asså!!
Och jag kan ju inte blogga utan bilder osv tills jag får ett nytt. Så kommer väl höra av mig lite då och då kanske. För er som inte vet så är mitt hår inte så blått längre bara väldigt lite. Så börjar få tillbak min vanliga hårfärg nu! Me like ♥
Nu ska jag återgå till att plugga no, för har prov imorgon.
Ikväll cyklar jag och Emmie hem till Alma för en myskväll där med film och pocorn. Mitt i veckan och allt. Men det behövs lite mys med mina vänner just nu känner jag och imorgon har vi ju sovmorgon så denna dag passar perfekt!
Ha en bra vecka så hörs vi när vi hörs! Puss ♥
2 bilder på mig och Alma från i lördags.

2 November 21.46

HAHA! alltså vilken dag. Emil kom hit och vi skulle färga/slinga varandras hår. Emmie kom hit också. Men det blev värsta katastrofen. Först blev Emils hår orange. Sen gult. Min slingning blev bra. Men sen hade Emil med sig blå hårfärg. Så ni kan säkert gissa hur det gick. Nu är mitt hår blont och turkost.. Skitfult! skulle ha 3 mörkblåa slingor men när jag skölde ut det så blev nästan hela mitt hår turkost. Vi träffa Emma förut också och gick till netto och maxi och lite så. Sen gick hon hem nu vid halv 10. Men ska till frisören i morgon. Så får väl fråga vad hon tycker. För så här kan jag inte ha det. MEn det konstiga va att Emil hade använt samma färg förut. Det är en färg som man kan använda flera gånger men den måste ju ha gått ut eller nåt.. Åh haha. Först var det ganska kul.. Men sen när jag insåg att jag måste gå till skolan såhär så var de inte lika kul längre... / Lisa
Det är ännu värre i verkligheten.