Haha

Har dansat hela kvällen här hemma med Erik och Lukas så är en aning trött. Men erkänn att de gick iaf ganska bra för mig? Haha. Nu måste jag gå och lägga mig. Annars kommer jag vilja sova alldeles för länge imorgon. Godnatt!


korfu paleokastritsa

I natt vid klockan 3 kom jag hem. Har haft en jätte bra vecka! Har hunnit med att snorkla och simma bland alla fiskar och dom var inte ett dugg rädda. Har även vart på beach party, legat och flytit på våran dubbel maddras och bara haft de gött! Var 3 snygga greker som bjöd oss på beach partyt!

 
 
 

Bloggpause

Försökte lägga upp en bild nu och har försökt flera gånger idag men det vill inte fungera, så jag passar på att ta en bloggpause. Kommer vara i ungefär två veckor. Så vi hörs då!

ojojoj

I'm so scared right now, cause my camera just explode! :'( 
 And I'm serious. Hur skajagklaramig?

Resultatet

Kolla vad gött, blir ni avundsjuka eller?! Alma tror att jag gödar henne för att jag kanske la lite överdrivet mycket mat på hennes tallrik haha. Men här jag jag bestämt att man ska äta för två personer. Nu struntar vi i beach 2012 och sattsar på att gå upp några kilo, när vi ändå är igång. Lika bra jag slutar och tränar också va?! Skämt osido. Skulle aldrig hända!! föresten så är vi forever alone hela veckan because all of our close friends are on vacation. De va de det. Blev ännu ett onödigt inlägg. Kanske kommer fler vem vet. xoxo GG
 
 
 

ciao

Håller på att laga en av mina favoriträtter med A, som jag lärde mig när jag var i Italien för två år sen! :D Kommer bli super gott! Hon sov hos mig inatt så idag sover vi hos henne. Så vi drar dit lite senare ikväll.  Vi hörs nog igen sen. Kram

Godmorgon!

Vaknade för ca en timme sen av att Wanna och Stina tvinga upp mig för att vi skulle sjunga för mamma som fyller år idag. Så vi sjöng och gav henne sina presenter. Nu håller vi på att packa här för att åka ut på sjön och klockan är inte mycket alls haha. Men måste åka nu snart för att hinna njuta av det fina vädret innan jag och mamma ska träna ikväll och efter det ska jag träffa kompisar. Så vi hörs väl sen eller imorgon igen. Ha en fin dag hörni! 
 

2 Bilder från förut

 
 
 
 

Svinön

Håller på att packa nu, ska snart ut till svin ön med Alma och mina föräldrar för att grilla där ikväll. Har faktiskt inte varit där än i år. Brukar åka dit i maj första gången varje år men eftersom vi bytte båt osv så har vi inte hunnit varit där än. Så ni får ha en bra dag/kväll. De ska jag! 

Skulle

 dra iväg på zumban med Julia för en stund sen då jag såg att den var inställd. Väldigt synd eftersom jag var ovanligt taggad idag! Får sätta på mitt playstation och köra istället. Inte lika kul men bättre en ingenting! ;)