Färdig jobbat för denna sommar

Nu har jag jobbat klart för denna sommar och ska njuta av tjugo lediga dagar innan skolan börjar. Så jävla gött. Men måste ändå säga att jag har haft det bra i köket på Mastis. Det är så trevlig stämning där och man känner ingen press på att allt måste bli perfekt. Till skillnad från skolan där allt är så himla noga. Det räcker inte att ha likadana bitar för alla måste även vara lika många mm tjocka. Dessutom så har jag lärt mig massor som jag kommer ha användning för. Vem vet? kanske är jag tillbaka runt jul och gör mina berömda cheesecakes som förra året haha. Nu ska jag vila resten av eftermiddagen/kvällen. Går på värktabletter för min hals och imorgon bitti ska jag upp tidigt för att åka till Grebbestad. Min mormors bror har en stuga där och han har fyllt 80år nu i sommar så det blir släktkalas imorgon. Har inte varit där sen jag var liten så det ser jag fram emot. Dessutom får jag ett eget hoellrum och riktigt god mat så har inget att klaga på. Förutom min hals då. Hoppas ni har det bra trots att det regnar dag ut och dag in. Kram!
 
 

Ta vara på tiden

Det gäller och ta vara på de lediga stunderna när man jobbar så mycket och det är precis vad jag försöker göra. Min familj har varit i Täby över helgen så då var Tobbe här och höll mig sällskap. Jag var ledig söndag och måndag så i söndags passade jag på att bjuda över mina fina vänner. Vi hade jättetrevligt och kvällen kunde faktiskt inte slutat bättre. Tur att vi alla tycker om varandra så mycket då mitt kök är en aning litet!
 


 

Fullt upp

Hejsan svejsan nu var det ett tag sedan. Har haft fullt upp med att jobba på Ölme café, hängt med vänner och familj. Varit hos mormor i Karlskoga och i min pojkväns mormor och morfars stuga med mera. Så bloggen har jag lagt åt sidan då jag prioriterat andra grejer. Kommer nog inte hinna blogga så mycket de tre kommande veckorna heller för då jobbar jag över 100%. Så kan det gå när man har två jobb.

Idag har jag i alla fall haft en trevligt dag med mamma, pappa och Stina  på sjön och sedan när jag kom hem köpte jag med mig godis, gjorde mig i ordning och gick hem till Tobbe. Mysigt!

Tobbe är den första personen som bara får mig att känna lugn och som jag inte får panik på och känner att jag måste skrika på lite då och då. Det var även han som höll mig i handen och sa att jag var bra precis som jag är och att jag inte behövde min adhd medicin som alla andra tyckte att jag skulle ha. Det var tur för den medicinen gjorde mig till en sämre version av mig själv. En version som jag inte stod ut med. Tänk att jag av en slump hade sån tur att träffa en sådan fin kille förra våren när jag minst anade det. Dock var vi ju sega och tog ett helt halvår på oss innan vi blev ihop men då visste vi ju i alla fall vad vi ville och hann lära känna varandra först. 

Vet inte varför jag kom in på det nu men ville väl bara dela med mig lite haha. Bjussar på några bilder här också hoppas ni har det braaa.  
 

Mammas födelsedag

Idag fyllde mamma år och eftersom det var fint väder passade vi på att åka ut till Svinön. På vägen dit hämtade vi upp Hanna och Jonatan från hans stuga. Förutom att det helt plötsligt kläcktes massa flugägg och det blev extremt mycket flugor så hade vi trevligt. Har aldrig vsrit med om något liknande förut. Hela ön var helt attackerad av flugor. Runt halv fyra åkte vi till Jonatans föräldrars stuga igen och blev bjudna på tårta som Jonatans mormor hade bakat. Mysigaste stugan jag har varit i utan tvekan! Sen när vi kom hem grillade pappa kyckling så det blev helt enkelt en väldigt bra dag. Tror mamma vart nöjd! 
 
 

Jobb

Igår var jag först i stugan för att lämna tårtor till morfar och Marithas 70x2 kalas. Tobbe och jag var kvar ett tag på kalaset och badade och åt mat sedan var vi tvugna att skynda oss in till stan eftersom jag skulle jobba. Det var ett 50års fest på Ölme så det vart en roligare jobbkväll än vanligt. Det serverades mingel, trerätters, nattamat och Clabbe som discjockey. De var många på festen så det vart en hel del disk haha. Tiden gick ganska fort och rätt var det var så fick Jullan och jag sluta runt halv 1 fast kalaset höll på betydligt längre än så. 

 

Karlstad

Igår åkte jag till Karlstad för att hänga med Nicki. Vi har inte träffats sen skolan så det var jättekul. Vi drack vin, åt god mat, träffade Linnea som vi gick till pip och såg Hoffmaesto med, sjön singstar dansadens på soffan och träffade Elin och Britta. Nicki och jag körde Your song och Linnea och jag Spice Girls. Lät väl så där hahah. Men riktigt kul hade vi i alla fall! Kom hem för en stund sen och nu ska jag äta caecarsallad och sen städa huset. Hoppas ni har det bra!