Torsdag

Sitter just nu med en kopp kaffe och kollar på Gilmore girls haha. Sen ska jag hem och fixa lite grejer och efter det tänkte jag sola. Känner mig så blek nu. Förresten så har jag börjat läsa en väldigt spännande bok. Eller jag har bara hunnit läsa 55 sidor än men den verkar lovande. Dessutom har mitt schema kommit och typ ingen av oss har fått det inviduellavalet som vi ville så nu gäller det att tjata lite på rektorn. Alla i servering valde dryckes specialisering och det är bara serverings eleverna som får välja kursen och vi fick den INTE?! Varför fanns den då att välja? Förstår inte! Hoppas på att det löser sig annars kommer jag ha musik hela året istället. Men förutom det så är jag nöjd med schemat så det är ju alltid något! Har typ bara dryckes kurser haha.


6 dagar kvar till värmen!!

Bara sex dagar kvar nu tills Jullan och jag drar till alanya. Har haft lite blandade känslor kring vårt resemål. Tror vi kommer få det jättebra bara det att jag inte har så bra erfarenheter från sist jag var i Turkiet. Jag var 13år, hade öroninflammation och 40 graders feber då en servitör på hotellet bjöd ut mig. Mamma trodde först att han skojade. Han försökte verkligen övertala mig och inte gjorde det honom något att jag var så ung. De har verkligen svårt ibland att förstå att ett nej är ett nej. Men sålänge jag håller mig frisk och vi håller ihop så blir det säkert kul! Vi flyger från Örebro lördag kväll och jag ska jobba hela dagen först så lär va ganska trött haha! Men värt!


Ledig

Idag har jag varit ledig så jag har övningskört med pappa, umgåtts med Stina och hämtat mamma på jobbet. Nu ska jag göra tacogratäng tills Tobbe kommer hem från jobbet. Hoppas ni har det bra. Kramar


Bästa jullan körkort

Igår var jag ute med Jullan som tog körkort tidigare under dagen. Stort grattis!! Du äger!! Vi tog driven på donken och köpte glass haha. Standard när man nyss fått körkort. Sen hämtade vi upp Rahel och handlade lite på maxi. Trevligt!!


Götet

I fredags åkte ju Sanna och jag till Göteborg. Vi hade med oss frukost på tåget och det var mys. Vi hade inga vanliga muggar så det fick bli kaffe i plastmuggar så det såg ut som vi drack rödvin haha! Roligaste var nog när vi fick gå på vår vagn innan resten av tåget satt på. Tåget kom från Falun men i Kristinehamn haka de på en extra vagn pgr mycket folk. Så där satt vi ensamma och märkte inte alls när resten av tåget kom. Väl i Göteborg strosade vi mest runt, shoppade och åt. Jag var dock helt förstörd pgr av min förkylning på fredagen så när vi skulle tillbaka till hotellet och göra oss i ordning inför middag så orkade jag knappt gå normalt. Såg rätt kul ut. Förutom det så hade vi det bra! Gillade hotellet. Vi kom hem runt 23 i lördags. Vi var tvugna att byta till buss i Karlstad så jävla segt. Dessutom åkte vi med ett tåg som såg exakt ut som Värmlandstrafiktåg från Göteborg så kändes typ som jag skulle till skolan haha. Bjussar på några bilder! Ha det bäst.


Göteborg med Sanna

Alltså jag dör. Igår skulle jag boka hotell till Sanna och mig i Göteborg. Vet ni vad jag lyckades med? Jo boka helt fel datum! Tryckte alltså fel datum och dubbelkollade inte förrän allt var klart. Som tur var så hade hotellet gratis avbokning så jag kunde ändra datumet. Kanske hade gått ändå eftersom jag fortfarande skulle bo där fast annat datum men ändå. Tänk om jag inte hade sett att det blev fel? Och vi åkte dit imorgon och då hade det kanske inte gått att lösa. Hahaha orkar inte. Men imorgon så åker vi i alla fall till Göteborg på morgonen. Sannas pappa kör ett tåg dit som vi får lifta. Så snällt!! Sen kommer vi hem igen lördag kväll. Vi tänkte först stanna till söndag men eftersom det är svindyrt att bo på hotell så fick det bli en dag istället haha.

Hoppas ni mår bra!! Själv har jag dragit på mig en förkylning. Hoppas den inte blir sämre verkligen. Har inte tid att vara sjuk. Nu ska jag strax till jobbet. Kram!!


Josefin jacka

I fredags tog jag mig i kragen och beställde Josefins fina jacka. Har velat ha en sen de kom men eftersom Hanna köpte typ alla färger haha för de är så bra att ha så har jag inte beställt förrän nu. Dessutom har mamma en också. Bara en färg kvar till Stina nu haha!! Idag kom i alla fall min jacka i brevlådan. Väldigt nöjd! Får visa den på någon gång. Perfekt färg nu till hösten! Dock gör inte bilderna jackan så rättvis för det var ganska mörkt nu när jag tog de.


Lyckat bröllop

Det var såå kul att jobba på bröllopet. Så goa och trevliga gäster! Tillskillnad från förra bröllopet så var vi ju med även på festen den här gången och jävlar vilken stämning! Det var så man blev varm i hela hjärtat bara över att få vara en del av det haha. Men alltså fan vad dyrt det är med bröllop. Tänkte extra mycket på det då de hade köpt typ 30 skumpa och även jävligt mycket vin, öl, cider, sprit, gin, whiskey osv! De hade två värdar som hade hand om kvällen och de hade planerat det så bra så det blev enkelt för oss att duka av och ta fram nya saker. Sen var det så kul att de var så nöjda med oss!! Vi slutade strax efter tolv och då skjutsade Frida in oss till stan där vi fick vääänta en evighet på bussen. Men det var det värt! Dock kom vi inte hem förrän halv fyra så igår var jag så jävla trött. Tur att jag inte behövde jobba!