Godaste jordgubbarna

Ligger just nu i soffan och äter godaste jordgubbarna. De är så himla söta!! Så gott!
Solen skiner

Åh solen skiner och det ska bli 25 grader idag igen. Så gött! Igår åkte ju jag till halkbanan i Laxå. Själva kördelen var superkul! Trodde innan att det skulle vara svinläskigt men det var det inte. Dock så hade vi en väldigt speciell tur hem när ena rutan på bilen tappade fäste och åkte ner haha så vi fick åka som en raggarbil hela vägen tillbaka till Kristinehamn. Vi åkte inte dit med en körskolelärare utan hon som äger skolans pappa för ingen körskolelärare hade tid att följa med oss. Så det var ingen körskolebil för då hade inte rutan pajat haha. Nej men det var en annorlunda upplevelse!! Sen åkte jag hem och dit kom även Tobbe så grillade vi järpar med familjen. Så gott!! 

Nu ska jag borsta tänderna och gå till tåget. Förresten, jag har hittat min balklänning och ska hämta den i veckan. Får se när jag visar upp den tror jag vill hålla lite på det är ju endå ett år kvar. Var bara av en slump som jag hittade precis en sån jag vill ha och hon i butiken sa att den inte kommer komma in igen i höst så jag var ju tvungen att ta den. Jättenöjd!! Nu måste man bara hålla figuren haha så den fortfarande passar nästa år. Kram på er!! Ha en bra dag. Hoppas inte ni har lika mycket pollenbäsvär som jag. 


Gått så fort

Igår hade vi sista öppna dagen i restaurangen innan sommarlovet. Denna termin har gått så fort, känns sjukt att det snart är sommarlov och mitt sista dessutom.
I torsdag hade jullan, jag och Frida möte med en tjej vars bröllop vi ska jobba på i sommar och det kändes bra. Ska bli kul! 

Nu i helgen har det inte hänt något speciellt förutom att Elin var här igår och hängde med Tobbe och mig. Trevligt med lite fredagsmys! Imorgon ska jag jobba. Då är det bara 7 dagar kvar tills Håkan också!! Bästa. Sen på måndag har jag halkbanan inbokad. Göttans! Hoppas ni mår bra! Kramar 
Ett tag sedan

Var ett tag sen jag hörde av mig. Igen. Haha men alltså jag har mina perioder då jag bloggar flera gånger om dagen och också perioder då bloggen nästan står tom. Så är det. Sen sist har jag i alla fall varit på praktiken, blivit klar med alla skolarbeten för denna termin, pluggat körkort, kört bil och blivit sjuk. Ungefär det. Nu ikväll ska jag titta på hitta Nemo med Tobbe och kanske poppa lite popcorn på spisen. Älskar kastrullpopcorn. Slår micropop alla dagar i veckan. Hoppas ni har det bra. Kramar 
Lunch med Nicki

Igår efter min körlektion åkte jag till Karlstad för att möta upp Nicki för en lunch i solen. Vi åt en varsin club sandwich. Väldigt trevligt att ta ikapp lite snack! Längesen vi sågs. 
Days until

Fyfan vad jag längtar tills dessa dagar!! 
Grill & spelkväll + utgång

Igår hade vi grill & spelkväll hemma med Hanna, Jonatan, Stina och mamma och pappa. Så himla god mat och roligt hade vi. Sen drog Tobbe och jag vidare till Harrys och mötte upp Emma, Job och Isak. Trevlig kväll!!

Tapas, vin & öl

I fredags gick jag och Tobbe till Taberna och åt tapas och drack vin. Lite senare kom Job och joinade oss på en öl. Väldigt mysig kväll! Kul att fler och fler av mina vänner blir 18 nu. Söndag

Sitter just nu och dricker kaffe och snart ska Tobbe och jag hem till mig och äta lunch med mamma och pappa. Var på praktiken igår 13-21. Lite segt att vara där på en lördag men man måste ju testa på det också såklart. Sen hade jag turen att träffa fina Fanny på stationen. Längesen!! Förutom det så rullar veckorna på med körkortsplugg och praktik. För gissa vem som ska köra upp i juni??? Jo jag!!! Åh längtar efter körkort.

Imorgon har jag kompledigt och sen har jag bara två dagars praktik och sen långhelg. Så gött, behöver det känner jag. Hoppas ni mår bra och har det bäst. Kramar