Halloween

Igår firade jag halloween med mina kompisar. Först kom Julia och hämtade upp mig och vi fixade oss tillsammans, åt pizza och taggade till. Dock hade vi köpt sämsta såren som inte ville sitta kvar även fast vi köpt med speciellt lim som var till för att sätta fast sår med. Sen hade vi inte heller någon bra fonduation för att inte kanterna skulle synas. Måste vara mousse tror jag för min funkade inte. Nej så det var nog första och sista gången haha. Skillnad om man är intresserad och tycker sånt är kul för då kan man ju köpa vax och vara lite kreativ själv. Både mitt och Julias sår ramlade av senare under kvällen haha.

När vi var klara tog vi en taxi från Julia hem till Job där våra vänner förfestade. Väldigt kul att träffas! Så sällan nästan alla kan. Runt halv elva gick vi till Harrys och jag tycker det var dåligt att de bara hade en person i dörren för eftersom man inte kunde köpa biljetter i förväg fick man köa i ungefär hundra år innan man kom in. Dr Bombay var väl ingen höjdare heller haha för vi fattade typ inte att han var där för han mest Dja andra låtar. Sanna och jag bara "vart fan har dr Bombay tagit vägen?" Och då var det någon som bara nej men han har varit här hela tiden. Haha sämsta. Men kvällen vart lyckad ändå tycker jag!


Firaande

Igår firade vi mitt körkort. Tobbe och jag gjorde toast Skagen som vi drack champagne till med mamma, pappa, Hanna och Jonatan. Det var trevligt! Sen till varmrätt åt vi ryggbiff med ugnsrostade rotfrukter. Riktig bra start på höstlovet!! Idag känner jag mig lite sliten för har förutom det dragit på mig en förkylning. Så typiskt!


Äntligen körkort!!!

I onsdags gjorde jag det. Jag tog körkort. Så jävla gött. Gjorde om teorin i måndags då giltigheten hade gått ut och klarade det med ett poäng mer än förra gången. Så denna vecka har jag varit väldigt nöjd med mig själv haha. Nu är det bara bil som saknas!!


Tjejkväll

I lördags bjöd mamma mig och mina systrar på tjejkväll. Vi gick på modevisningen som var på Mastis. När man kom fick man ett varsin lott nr och det mest komiska på länge hände. När prisutdelning var igång ropades mitt nr upp och jag fick gå upp på scenen och vann ett månadskort på fit fight. Vi alla höll på att skratta ihjäl oss. För er som känner mig så förstår ni varför. Det är så inte jag att gå på gymmet haha. Framförallt på såna pass. Vad tror ni inte hände efter då?? Jo då ropades Stinas nr också upp men hon fick hårvårdsprodukter från vår frisörsalong så det var ju lite mer passande haha. Ja så kvällen vart väldigt rolig!! Herregud vad vi skrattade.


Lite plugg

 
 
Hej på er!! Vad dålig jag har blivit på att uppdatera här. Jag som var så bra på det förr. Kunde ju till och med blogga flera gånger om dagen. Men antar att livet för eller senare kommer emellan haha. Just nu ska jag i alla fall börja på min hemtenta som jag har om massmedia  under tiden praktiken är. Efter det ska jag väl ta något lätt att äta och sen åka till praktiken. Trivs bra där! De är så snälla mot mig. Dock lite jobbigt att vända på dygnet för är inge bra på att få saker gjorda på förmiddagen blir mest latheter haha. Men får försöka bättra mig med det. 

Hoppas ni mår bra så hörs vi när vi hörs!! Kram kram