Uppdatering

Just nu sitter jag och chillar i soffan och ska nog snart ta lite mellanmål. Tänkte uppdatera lite om vad som händer just nu. Jag har bytt inviduelltval från musik till entreprenörskap så inom kort kommer jag driva ett UF-företag. Vi lyckades tyvärr inte få ha dryckes speciallisering. Fast bageriet får ha en kurs på två pers men rektorn har bestämt att spara in på min inriktning och inte deras. Det suger för det innebär också att vi får kämpa på extra på våra vanliga kurser då de tagit bort timmar ifrån dem. Även fast vi blev lovade att vi skulle hinna få ta studenten innan de började skära ner på resurserna. Men som tur är så har vi världens bästa lärare så det ska nog gå bra ändå!

Nästa vecka drar första praktikperioden för terminen igång och jag ska vara på Tiffanys/alfies. De har samma ägare så kommer få vara på båda ställena men mest på Tiffanys. Lite nervös för Tiffanys är en riktig fine dining restaurang. Men jag har hört att de ska vara jättesnälla och trevliga där så det blir nog kul!

Hoppas ni mår bra så hörs vi nog snart igen. Kramar!


Skansen

Innan vi åkte hem i söndags tog jag och Tobbe spårvagnen till Skansen. Väldigt mysig dag fick vi!! Och gissa vem vår konduktör var?? Jo Carl Henrik ni vet han spårvagnexperten? Och det vart så komiskt för han fick för sig att Tobbe och jag pratade engelska så han pratade engelska med oss när han skulle kolla vår biljetter haha. Var ofta på Skansen när jag var liten men nu var det några år sen så det gjorde det extra kul.


Red hot chili Peppers

I helgen åkte jag och Tobbe till Stockholm för att se Red hot chili Peppers på tele2 arena. Tobbe har velat se dem sen han var 12år gammal så vi köpte biljetter direkt när de släpptes. Först när vi kom till Stockholm checkade vi in på hotellet och efter det mötte vi upp min faster och min kusin för en mysfika i värmeböljan. Alltså jag hade svarta kläder på mig inte direkt det smartaste i 25 grader och sol. Men det var trevligt ändå! Efter fikan åkte vi en sväng tillbaka till hotellet för att sedan dra oss vidare mot tele2.

Själva konserten var bra tyckte jag. Dock synd att ljudet inte var på topp där vi satt + att förbandet inte direkt var i min smak haha. Men vi hade sittplatser och det var jätteskönt verkligen. Sen när alla skulle från konserten och på tunnelbanan fan vad kaos Hahah. Folk verkligen tryckte in sig tills det precis gick att stänga dörrarna. Jag och Tobbe väntade till det tredjetåget innan vi lyckades komma på. Då hade de ändå satt in ett extratåg som var svinlångt som tåg nummer två.

Tyvärr så glömde jag spara mina filmer när jag la upp på mystory så har inga bilder att visa från konsterten.


Lite mer bilder från Alanya

 

 

ALANYA

Tänkte att det var på tiden att jag bloggade lite om när jag och Jullan var i Alanya. 32 grader och sol satt fint efter att ha varit inne och jobbat nästan hela sommaren. Vi bodde precis vid Kleopatra beach så det var gött. Dock läste jag ut min bok redan efter två dagar haha så jag borde ha tagit med mig en till. Blir så rastlös av att bara ligga och sola. Men det som var extra gött var att vattnet var så varmt och skönt så vi kunde bada massor. Vanligtvis brukar jag åka utomlands i början på sommaren och då är medelhavet inte så uppvärmt ännu. Hotellet vi bodde på var inte det bästa. Dålig frukost och städning. Men toppen trevlig personal så det var ju alltid något. 

Det jobbigaste med Alanya var resan dit. Vårt flyg var försenat och sen var det världens kö för att komma förbi säkerhetskontrollen på Antalya flygplats och efter det skulle vi ju åka med Ving så då var vi tvugna att vänta på alla andra som skulle på samma buss, stanna på antal hotell på vägen osv. Vi var inte incheckade på hotellet förränn 06 på morgonen. Inte gör gött direkt. På hemresan satt vi istället i bilkö utanför flygplatsen så vi trodde nästan vi skulle missat hem. Det var sjukt. 

Nästa resa jag gör så ska jag nog kombinera min egna semester och ta taxi till hotellet. Smidigare och man sparar så mycket tid! Skönt också att slippa anpassa sig till andra resenärer. 

Bjussar på lite bilder nu så kommer mer senare eller någon annan dag. Ha det!