Gymnasiearbete

Igår hade vi vår gymnasiearbetesmiddag på kvällen. I stora helheten gick det väldigt bra dock små detaljer som kunde gått bättre. Men så är det väl för det mesta! Mamma och pappa hade bokat bord på vår blindmiddag och gud så kul det var... alla såg ut som idioter inför första rätten men blev för varje rätt lite bättre. Alla gäster var dessutom jättenöjda över kvällen så det känns väldigt bra!! Vi var dock 13h i skolan igår så kände mig en aning sleten när klockan ringde klockan 6 imorse efter på tok för lite sömn dessutom.


Balklänning

På lovet åkte jag, mamma och Stina till Karlstad för att sy upp och in min balklänning. Tänkte visa en liten bild ifrån dess. Mamma kom med lite snygg i spegeln haha. Inte alls långt kvar nu ju!! 


50 dagar till studenten

På skärtorsdagen hängde Elvira med mig och Julia hem till Kristinehamn efter skolan. Vi köpte största familjepizzan ever haha och hade tjejförfest innan 50 dagars festen på Nöjes, det var trevligt. Bra starten på lovet! 


Ren & fin igen

Igår tvättade jag bilen och bytte till sommardäck. Jag och pappa var ute i tre timmar för däcken satt som berget det trodde vi aldrig på min lilla bil. Så vi fick ta hjälp av hammaren för att få loss hjulen haha. Jag gjorde det mesta av städ och tvättningen och tur att jag hade bra kläder för pågrund av blåsten blåste en del av skiten tillbaka på mig haha. Pappa fick göra bytet av däcken för jag var för svag haha!! Inte så lätt. 


Uteservering

Äntligen vår. I fredags när jag slutade skolan gick jag och Jullan till Brasseriet för en Caesarsallad och ett glas rosé i solen. Passade på då jag inte jobbade efter skolan. Riktigt mysig! Längtade tillbaka till helgens fina väder när jag vaknade till ösregn imorse. Hoppas ni har det bra! Kramar


Stockholm

I lördags åkte jag och Tobbe till Stockholm för hotellmys, shopping, restaurangbesök och ABBA museum. Körningen gick ändå bra dit men visade sig att parkeringen var full på hotellet så efter om och men fick jag parkera i deras soprum. Vilket var mindre kul att köra ut ifrån när vi skulle hem då det var en vägg precis vid bilen så receptionisten fick hjälpa Tobbe att se så jag inte körde in i väggen. Hon bara vrider du på ratten en mm nu så är det kört. Jag kände liksom hur svetten rann för jag hade sån panik hahah. Men sen efteråt att ha klarat en sån grej det var jävligt gött. Anledningen till att vi tog bilen  var för att tågpriserna var skyhöga. Jag sa till Tobbe att det är vid såna här tillfällen man vill ha någon att byta av med. Hahah var lite arg över att han inte tagit tag i sitt körkort. Men jag lyckades ju ialla fall. Men lär nog dröja innan jag tar bilen igen den där paniken var inte rolig.  Utöver det så hade vi en bra vistelse. ABBA museum var nog det jag tyckte bäst om.  Det lligger ju i pophouse där man får massa info om Eurovision och pop världen. Nördig som jag är haha så var ju det hur kul som helst!